Företaget

N & S Projektledning är ett konsultföretag som grundades 2011 av Mikael Nilsson, Jan Nilsson och Mikael Strandberg och har idag tolv medarbetare som arbetar som projektledare eller projektörer. Vårt huvudområde är projektledning inom bygg- och fastighetsbranschen i Norrbotten och Västerbotten, alltifrån projekt i tidiga skeden till stöd i produktion och förvaltning samt rivning. De flesta medarbetarna arbetar på vårt kontor i Luleå, men vi har även ett mindre kontor i Piteå. Med åren har vi utvecklat ett stort kontaktnät med andra verksamhetsutövare inom byggbranschen. Vår målsättning är att genom vår kompetens och kreativitet samt ett gott samarbete ska kunna skapa en effektiv och bra slutprodukt med kundens önskemål i fokus.

Om oss

Vi tycker att det är viktigt att hålla oss uppdaterade inom branschen genom utbildningar, bevakning av nyheter och erfarenhetsåterföring inom teknikområdena. På vår arbetsplats har vi ett öppet klimat med korta beslutsvägar. Det ger våra anställda goda förutsättningar för att vara med och påverka samt att vi främjar en god arbetsmiljö.

Vi på N & S Projektledning tycker det är viktigt med trivsel både på och utanför kontoret och därför har vi regelbundet gemensamma aktiviteter för att ha roligt tillsammans. Vi strävar efter att det ska finnas en god balans mellan arbete och fritid för alla inom företaget.


Några av våra samarbetspartners

Luleå kommun

Länsstyrelsen Norrbotten

Akademiska Hus

Riksbyggen

Region Norrbotten

Vittjärvshus